Cum a venit la scoala o tanara din SUA. Profesorii nu au lasat-o sa participe la ore din cauza imbracamintei. FOTO


Ultimul update: Sambata 22 August 2015 07:03
Data publicarii: Miercuri 19 August 2015 11:04
Categorie: Bizar
Stephanie Hughes

O eleva din statul american Kentucky a fost trimisa de doua ori acasa de la ore, dupa ce profesorii au considerat ca este imbracata indecent.

Stephanie Hughes a mers la scoala imbracata intr-o pereche de blugi si maieu. Cand au vazut-o asa, profesorii au considerat ca tinuta incalca regulamentul si ca este indecenta, deoarece lasa sa se vada prea mult. Drept urmare, acestia au sunat-o pe mama tinerei si au chemat-o sa o ia acasa, potrivit Daily Star.

"A trebuit sa ma duc pana la scoala deoarece, potrivit dirigintei, felul in care s-a imbracat incalca regulamentul si este considerat indecent. Cand am ajuns acolo, am vazut ca si alte eleve fusesera pedepsite din acelasi motiv. Este ridicol!", a scris mama elevei pe Facebook.

Directorul scolii i-a spus insa ca a fost adoptat un nou regulament, iar tinutele care i-ar putea "distrage pe baieti de la ore" au fost interzise.

"Au chemat parintii de la serviciu si le-au interzis elevilor sa mai participe la ore. Totul, din cauza faptului ca li s-a vazut clavicula. Ceva trebuie sa se schimbe!", a mai scris Stacie, mama elevei.

A doua zi, Stacie si-a trimis fata cu o esarfa in jurul gatului, insa profesorii i-au interzis din nou accesul in sala de clasa.

"I-au zis ca in continuare are o tinuta nepotrivita si ca trebuie sa o schimbe. Ce voiau, sa si-o lege in jurul gatului ca un streang?", si-a exprimat mama elevei nemultumirea pe Facebook.

Din cauza numarului mare de plangeri pe care le-a primit, conducerea scolii a anuntat ca se va intruni in scurt timp pentru a face schimbari la regulament.

FULLSCREEN
Cum a venit la scoala o tanara din SUA. Profesorii nu au lasat-o sa participe la ore din cauza imbracamintei. FOTO
  • /

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO