Cum a reusit un neamt sa conduca o masina care seamana cu una folosita de oamenii legii. Barbatul nu poate fi amendat

05-05-2017 08:20


Un neamt este atat de pasionat de masini de politie, incat are in curte nu una, ci doua. Sunt de fapt autoturisme obisnuite, imbracate in autocolant, ca sa semene cu cele folosite de oamenii legii.

Barbatul le conduce pe strada si, desi poate sa para ciudat, nu poate fi pedepsit de autoritati. Si asta pentru ca omul s-a informat suficient ca nu cumva sa incalce legile.

In familia Rosenberger, toata lumea, cu mic, cu mare, este pasionata de autoturisme. Capul familiei, Matthias, isi castiga existenta din tunning auto. Cel mai mult ii plac masinile de politie si a vrut sa aiba unele in garajul lui.

Cu ajutorul unor bucati de autocolant, si-a facut o masina a politie precum cele folosite pe autostrazi de agentii din Statele Unite. Dar nu s-a oprit aici. Si-a dorit si una ca a politistilor din Germania. Stia ca nu are voie sa scrie "Politia" pe autovehicul, asa ca a inversat doua silabe. In aceste conditii, autoritatile nu au ce sa-i faca.

Patrick Bergmann, reprezentant al politiei locale: "Practic, nu incalca nicio regula. Ar fi infractiune daca ar folosi insemnele nationale sau girofar."

Pe strada, oamenii nu stiu ce sa creada cand se uita la automobil.

Transformarea masinii l-a costat pe Matthias trei sute de euro. Iar daca se plictiseste, autocolantul poate fi indepartat foarte usor.

VIDEO PROTVPLUS.RO