Cum a reusit un grec sa-si "inventeze" 19 copii. Cea mai mare escrocherie de care ai auzit vreodata

Dată publicare: 16-12-2011 12:24
Dată actualizare: 06-11-2012 01:05


copii

Timp de zece ani, un fost ofiter de politie grec a dus de nas autoritatile pretinzand ca are 19 copii si a incasat de la stat o alocatie de sprijin pentru “cea mai numeroasa familie din Grecia”.

Fostul politist a fost demascat in sfarsit si a fost arestat pentru frauda. 

Barbatul, care are acum 54 de ani, este divortat si nu are, de fapt, niciun copil. Acum zece ani, cand castiga 1.000 de euro pe luna, a demisionat din functie si de atunci a trait exclusiv din ajutoare primite de la stat. 

Folosind fotografii pe care le-a gasit pe internet, grecul a falsificat certificate de nastere si alte documente care ii erau necesare pentru a revendica alocatii.

Savantii au descoperit adevarata cauza a incalzirii globale rapide. Nu se asteptau la asa ceva

Astfel, conform documentelor, incepand cu 1996, in fiecare an a mai “facut” cate un copil.

Pana acum nu s-a facut o evaluare exacta a prejudiciului pe care l-a produs statului, insa politia estimeaza ca acesta depaseste cu foarte mult suma de 150.000 de euro.

Autoritatile si-au dat seama ca ceva este in neregula atunci cand au observant ca familia este singura din tara cu 19 copii. 

VIDEO. Christian Bale, "Batman", atacat de niste paznici chinezi. Cenzura comunista a lui Hu Jintao

Fostul politist a fost arestat la Atena miercuri, exact in momentul in care isi ridica de la o banca alocatia de sprijin de 8.000 de euro.

Sursa: Reuters

Tags: grecia, frauda,


VIDEO PROTVPLUS.RO