Un bebelus a supravietuit unui avort si s-a nascut perfect sanatos

Ultima actualizare: 09-07-2014 07:06
bebelus

Michelle Hui a ramas gravida cu gemeni, dar a suferit un avort si un fat nu a supravietuit. Celalalt insa a fost adus pe lume perfect sanatos, contrar tuturor asteptarilor.

La sase luni dupa ce a ramas insarcinata, Michelle Hui a fost devastata cand a suferit un avort. Sase ecografii i-au confirmat pierderea.

Mai mult, aceasta a trebuit sa ia o pastila speciala, pentru a se asigura ca nu a ramas nimic in urma, ce i-ar fi putut cauza o infectie. Cateva zile mai tarziu insa, Michelle, in varsta de 31 de ani, se pregatea de o interventie finala, pentru a-i fi curatat uterul, cand medicii au descoperit o bataie a inimii.

Doctorii au fost de-a dreptul uluiti sa afle ca femeia era, de fapt, insarcinata cu gemeni, si ca unul dintre ei a supravietuit in mod miraculos, in ciuda avortului spontan si a tratamentului ulterior.

Michelle, care mai are doi copii, a adus astfel pe lume o fetita perfect sanatoasa, pe nume Megan, acum in varsta de 18 saptamani, scrie The Mirror. Femeia spune ca ea si sotul ei sunt acum cei mai fericiti parinti din lume.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO