Cum a fost rasplatita o cersetoare care a inapoiat un telefon pierdut. VIDEO

Dată publicare: 18-11-2013 17:33
Dată actualizare: 21-11-2013 02:12


cersetoare

O cersatoare a aflat ca cinstea nu ramane nerasplatita si a primit un cadou neasteptat pentru un gest pe care ea l-a considerat normal.

Cersetoarea din Canada i-a inapoiat telefonul de 700 de dolari unei femei care l-a uitat in punga cu mancare pe care i-a donat-o, relateaza The Mirror.

Ashley Meilleur, care obisnuieste sa cumpere mancare pentru oamenii fara adapost, s-a oprit la un semafor din Winnipeg, Canada, langa cativa cersetori care aveau un carton cu urmatorul mesaj: “Ne este foame, orice ne ajuta”.

Ea i-a dat repede punga cu mancare unei femei, uitand ca telefonul ei era in interiorul acesteia, apoi a plecat.

Dupa 20 de minute, Ashley Meilleur a primit un mesaj de la mama ei prin care i-a spus ca a fost sunata de o cersetoare care era in posesia telefonului.

Tanara s-a intors in intersectie si a fost foarte surprinsa cand a vazut ca cersetoarea nu vrea sa accepte bani pentru gestul ei. Mai mult, si-a cerut scuze ca a consumat minute in afara retelei si a sunat in Ontario, apelul fiind facut catre mama lui Ashley.

Ashley Meilleur a declarat pentru o televiziune locala: “Si-a cerut scuze pentru ca a apelat-o pe mama din agenda telefonului si a vazut ca este un numar din alta zona”.

Pentru ca cersetoarea nu a vrut sa primeasca bani pentru gestul ei, Ashley i-a cumparat un telefon nou si ii va plati abonamentul timp de doi ani.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO