Cum a fost pedepsit acest tanar pentru ca nu a stat la coada pentru imbarcarea in avion. VIDEO

Dată publicare: 04-08-2012 13:49
Dată actualizare: 22-10-2012 22:13


Mac Breedlove isi cere scuze in fata pasagerilor

Un tanar jucator de lacrosse, care s-a bagat in fata altor pasageri pentru a se imbarca mai repede in avion, a fost fortat sa isi ceara scuze intr-un mod cu totul original.

Pe imaginile surprine de un cameraman amator se poate vedea cum sportivul, Mac Breedlove, este extrem de rusinat de situatia creata si cum o stewardesa il ajuta sa citeasca un mesaj prin care isi cere iertare fata de persoanele pe care le-a pacalit.

"Dragi colegi de zbor, in timpul procesului de imbarcare am abuzat de bunatatea acestei companii aeriene. In momentul in care o parte a coechipierilor mei au fost chemati pentru imbarcare, eu nu ma aflam printre ei, insa chiar si asa m-am bagat in fata si mi-am ocupat un scaun care apartinea in mod just unei alte persoane.", isi incepe acesta discursul, timp in care ceilalti pasageri incep sa il huiduie.

"Nu acesta este modul in care prietenii, parintii sau antrenorii mei se asteapta sa ma comport. Imi cer scuze pentru ce am facut si sper ca ma veti putea ierta. Sunt doar un tanar care se crede mai destept decat este. Nu uitati, zburati cu Southwest pentru ca i-a permis antrenorului sau sa imi faca asta", incheie acesta, moment in care lumea izbucneste in ras.

Pasagerii par ca sunt multumiti de mesajul acestuia si il aplauda la finalul discursului, semn ca e posibil sa-l fi iertat.

Un lucru este sigur insa, Mac Breedlove va sta la coada ca un om normal pentru mult timp de acum incolo.

 

Sursa: CBS


VIDEO PROTVPLUS.RO