Cum a ajuns Steven Spielberg sa fie acuzat ca e vanator de dinozauri dupa o gluma facuta de un umorist pe Facebook

Dată publicare: 13-07-2014 13:00
Dată actualizare: 16-07-2014 07:09


steven spielberg imagine

Una dintre cele mai viralizate imagini ale saptamanii trecute pe retelele sociale l-a avut in centru pe cunoscutul regizor Steven Spielberg care a ajuns "victima" unei farse.

Saptamana trecuta, zeci de internauti au sarit sa-l acuze pe regizorul Steven Spielberg de cruzime fata de animale dupa o gluma facuta pe Facebook de catre umoristul Jay Branscomb, relateaza Daily News.

Acesta a publicat pe reteaua sociala o fotografie in care cineastul apare alaturi de un "dinozaur", pe platourile de filmare de la "Jurassic Park", ce a avut premiera in 1993.

Imaginea este insotita de un mesaj ironic, in care Jay Branscomb ii indeamna pe cei care vad poza sa o dea mai departe pentru a-l "demasca pe vanatorul amator de dinozauri"

"O fotografie rusinoasa a unui vanator amator ce pozeaza fericit alaturi de un Triceratops pe care tocmai l-a ucis", a scris Branscomb langa poza, indemnandu-i pe oameni sa dea "share", pentru ca fapta regizorului sa ajunga cunoscuta.

Nu toata lumea a inteles ironia, asa ca imaginea a fost distribuita de zeci de mii de internauti alaturi de mesaje in care regizorul premiat cu Oscar este acuzat de ... cruzime fata de animale. Este drept ca si multi utilizarori de Facebook  i-au ridiculizat pe cei care au crezut ca imaginea este reala si au atras atentia fata de cat de usor poti fi pacalit atunci cand nu esti informat.

Sursa: Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO