Cum a ajuns sa arate dupa ce, timp de doi ani, a mancat numai BigMac, cartofi prajiti si pizza

Ultima actualizare: 07-01-2013 19:54
Teresa MayHew

O tanara din Marea Britanie care lucra pentru McDonald’s a ajuns sa isi dubleze greutatea dupa ce, timp de doi ani, a mancat numai BigMac, cartofi prajiti, pizza, kebab si chips-uri.

Teresa MayHew, in varsta de 25 de ani, obisnuia sa manance de la McDonald’s la micul dejun si pranz. Pentru cina, isi comanda acasa pizza, kebab-uri si chips-uri, scrie dailymail.co.uk.

VEZI AICI MAI MULTE POZE CU TANARA

In numai doi ani, tanara a ajuns sa cantareasca 120 de kilograme.

"Imi placea mancarea pe care o vindeam la McDonald’s – am tot mancat si mancat. Aveam voie sa luam mancare gratis. Asa ca mancam de acolo in timpul pauzelor si apoi ajungeam acasa si imi comandam pizza, kebab-uri si chips-uri. Nu stiam sa spun cand sunt satula, asa ca mancam in continuare", a marturisit tanara.

Teresa a refuzat sa urce pe cantar timp de doi ani.

"Nu prea m-a deranjat cand am inceput sa iau in greutate. Insa mi-am dat seama ca imi risc sanatatea, simteam ca viitorul meu va fi afectat", a spus tanara.

Hainele au devenit si ele o problema. Nu mai gasea nimic la moda care sa ii vina. Acesta a fost momentul in care tanara a hotarat sa slabeasca. A inlocuit hamburgerii cu salatele si a inceput sa isi pregateasca singura mese sanatoase.

Acum, la doi ani de la decizia de a-si schimba viata, a slabit 44 de kilograme si este hotarata sa continue sa slabeasca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO