Cum a ajuns o bucătăreasă să fie una dintre cele mai urmărite femei de pe Instagram. GALERIE FOTO


Ultimul update: Miercuri 10 Aprilie 2019 14:36
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2019 14:24
Categorie: Bizar

Jem Wolfie din Australia câştiga o adevărată avere din pozele şi clipurile pe care le urcă pe contul de Instagram. Fata are peste 2,5 milioane de urmăritori.

Tânăra de 27 de ani a început să lucreze iniţial ca bucătar. După o perioadă, Jem a realizat că nu îi plăcea ceea ce făcea aşa că a renunţat şi s-a apucat de baschet. Din păcate, în 2015 a suferit o accidentare gravă la unul dintre genunchi şi astfel a fost nevoită să se retragă pentru o perioadă de recuperare.

MAI MULTE IMAGINI CU FAŢA, ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI!

În timpul exerciţiilor însă, fata a început să se filmeze şi să urce imaginile pe Instagram. Astăzi, câştiga şi până la 30.000 de dolari pe zi.

"Nu mi-am imaginat niciodată că pot să ajung în acest punct. Am început să pun clipuri de la exerciţiile de recuperare, în speranţa că şi alţii îmi vor urma exemplul. Numărul fanilor a început să crească de la o zi la alta. Cred că mulţi se aşteptau la filmuleţe cu mine goală, însă nu există aşa ceva pe contul meu", a declarat tânăra.

"Jem are cei mai mulţi fani de pe pagina OnlyFans. Fanii plătesc în jur de 15 dolari pe lună pentru a putea să îi vadă clipurile pe Instagram", a precizat un reprezentant OnlyFans.

O adolescentă a ajuns la spital din cauza rețelelor de socializare. „Era ca un premiu”
Prințul Harry și Meghan au publicat o fotografie surpriză pe Instagram. FOTO
Cum arată viața de lux a copiilor bogați. GALERIE FOTO
FULLSCREEN
Cum a ajuns o bucătăreasă să fie una dintre cele mai urmărite femei de pe Instagram. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO