Cu greu si-au dat seama ca sub mormanul de blana incalcita se ascundeau doi caini. Cum arata dupa ce au fost spalati si tunsi

Dată publicare: 22-01-2015 11:17
Dată actualizare: 25-01-2015 06:53


caini

Noua caini abandonati intr-o casa, la marginea orasului Winchester, au fost gasiti de cei de la organizatia pentru salvarea animalelor RSPCA intr-o stare deplorabila.

Acum, salvatorii incearca sa-si dea seama din ce rasa fac parte animalele.

Cand au fost gasiti, cainii aratau ingrozitor. Era imposibil sa-ti dai seama ca sub mormanul de blana incalcita se ascundea un animal. Murdari si plini de calti, cainii nu vedeau si puteau sa stea doar culcati pe podea.

Trei ore a durat pentru ca animalele sa fie curatate si tunse. Cazul lor i-a impresionat pe reprezentantul consiliului pentru apararea animalelor, din Winchester: "De 25 de ani lucrez cu animale si nu am mai vazut niciodata asa ceva. Cainii sunt pudeli, cel mai probabil au avut acelasi stapan."

Cazul le-a dat batai de cap ofiterilor RSPCA, care nu au putut spune cu exactitate din ce rasa fac parte animalele, pana sa-i tunda: "Este dificil sa spunem ce rasa sunt, din cauza conditiei in care i-am gasit", a declarat atunci un reprezentant RSPCA.

Membrii organizatiei incearca acum sa afle cine a abandonat animalele si cum au ajuns intr-o asemenea stare. Daca il vor gasi pe responsabil, acesta risca sa fie acuzat de cruzime impotriva animalelor si sa i se interzica sa mai detina animale de companie.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO