Cu cine s-a trezit in pat dupa o noapte petrecuta in club. Experienta bizara care i-a marcat viata timp de un an

Dată publicare: 09-09-2014 11:49
Dată actualizare: 12-09-2014 07:10


Brooke Hemphill

Incidentul petrecut intr-o noapte in care a intrecut limita la bautura a determinat-o pe o femeie din Australia sa ia o decizie cel putin bizara.

Brooke Hemphill, care este scriitoare, s-a trezit intr-o dimineata cu o femeie goala in pat, dupa o noapte petrecuta intr-un bar gay. Imediat dupa aceasta poveste, a primit o oferta pentru a lucra la un episod pilot al unui show TV despre un grup de lesbiene, relateaza Daily Mail.

Aceste doua evenimente a determinat-o pe Brooke sa ia cea mai bizara decizie din viata ei - aceea de a deveni lesbiana pentru un an si sa scrie o carte despre experienta ei.

Imediat ce a luat decizia, a inceput o relatie cu o femeie. "Era cunoscuta pentru un talent de a aduce femeile heterosexuale in 'echipa'", a spus Brooke.

Astfel, timp de un an, Brooke a experimentat lucruri noi si a trait total diferit, iar asta a atras atentia comunitatii gay, care a criticat-o vehement acuzand-o ca simplifica complexa problema a sexualitatii in aceste cupluri.

Brooke a spus ca ceea ce a trait in acest an este cu adevarat ceva deosebit. De altfel, in cartea ei, care a inceput sa fie vanduta in tara de origine, povesteste experiente incredibile.

Cat despre felul in care i-a influentat optiunile aceasta experineta... "Poate peste 10-15 ani o sa mai fiu cu o femeie", a spus Brooke.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO