Cu cine a facut femeia acest copil. Dupa ce a postat pe Facebook fotografia a fost arestata

Ultima actualizare: 06-11-2012 21:47
profesoara

Ajunsa la a doua tinerete, o femeie si-a indeplinit in sfarsit visul de a deveni mama. Insa pentru asta nu si-a ales partenerul potrivit...

Povestea a ramas secreta un timp, dar cand a postat pe Facebook fotografia cu copilul s-a aflat totul si femeia a ajuns la inchisoare.

Rhonda Eisenberg, 44 de ani, profesoara la un liceu din statul american Colorado, a avut o relatie cu un elev minor timp de un an. In urma acestei aventuri interzise, profesoara a ramas insarcinata si a dat nastere unui copil, in februarie 2011.

Profesoara nu a spus nimanui cine este tatal copilului, dar existau deja zvonuri ca a fost implicata intr-o relatie de natura sexuala cu unul din elevii ei.

Dupa ce Rhonda a postat pe contul de Facebook fotografii cu copilul, zvonurile s-au intetit, iar un anonim a trimis politiei o sesizare online in acest sens.

Rhonda Eisenberg a fost dusa la politie si in timpul anchetei a recunoscut ca s-a culcat de aproximativ 30 de ori cu elevul ei intre anii 2010 si 2011, iar copilul pe care il are este rodul acestei relatii.

Ea a fost acuzata de agresiune sexuala asupra unui minor saptamana aceasta si a fost arestata, insa avocatii ei au depus o cerere pentru punere in libertate, pentru ca femeia sa-si poate creste copilul.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO