Cu ce este hranit aligatorul urias descoperit in casa unei femei din California. " Am suficienti bani sa fac asta"

Ultima actualizare: 18-01-2015 07:23
aligator

Autoritatile din California au descoperit pe proprietatea unei femei un aligator lung de 2,5 metri, langa care se aflau cadavrele a doua pisici.

Femela crocodil, care a primit numele Jaxson, era intr-o cutie cu capac din casa Laurei Mattson, care are grija de reptila de multi ani, posibil cateva decenii, relateaza Daily Mail.

Mark Salazar, de la Protectia Animalelor, apreciaza ca aligatorul are aproximativ 40 de ani. Laura Mattson a spus ca Jim, sotul ei decedat, a adus-o pe Jaxson acasa inca de cand era foarte mica. Acum, ea este foarte suparata ca autoritatile i-au luat "animalul de companie" si l-au dus la un adapost. "Este ca si cum mi-am pierdut un membru al familiei", spune femeia.

Dupa ce au gasit doua pisici moarte langa reptila, autoritatile au tras concluzia ca aceasta ar fi hranita cu feline mici, insa Laura sustine cu vehementa ca nu este adevarat. Femeia spune ca aligatorul a fost hranit doar cu hot-dog si pui cumparati din supermarket. "Am suficienti bani ca sa-i cumpar hot-dog si pui in fiecare zi", a spus Laura. Spune ca are si mai multe pisici acasa, pe care, insa, le-a gasit pe strada si le-a dus la veterinar si le-a sterilizat.

De altfel, ea a aratat si cateva poze din care rezulta ca animalele ei de casa traiesc intr-o deplina armonie. "Jaxon este, oricum, foarte docila si ar lasa si un sobolan sa-i manance hot-dogul din gura", spune Laura.

Legea din California ii interzice femeii sa tina crocodilul in casa. Acum, Laura incearca sa-i gaseasca lui Jaxson un loc la o gradina zoologica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO