"Crima" surprinsa pe Google Street View. Ce imagini alarmante a vazut un utilizator pe site-ul Google

Dată publicare: 02-06-2014 20:59
Dată actualizare: 05-06-2014 07:03


Google Street View

Un utilizator al Google Street View a chemat politia dupa ce a vazut o imagine despre care a crezut ca reprezinta scena unei crime. Din fericire, totul s-a dovedit a fi doar o farsa pusa la cale de niste mecanici.

Google Street View este recunoscut pentru faptul ca a surprins, de-a lungul timpului, mai multe imagini cu diverse cupluri in situatii indecente sau cu prostituate aflate in exercitiul functiunii.

Un utilizator a crezut la un moment dat ca a descoperit un astfel de moment, mai precis ca ar fi dat peste scena unei crime, in care un barbat era aplecat asupra altuia, ce parea victima sa.

Ingrijorat de cele vazute, utilizatorul din Edinburgh, Scotia, a sunat la politie, ca sa raporteze incidentul. Insa, potrivit The Mirror, cei doi barbati care apar in imagini erau doi mecanici pusi pe sotii. Acestia au observat masina de la Google Street View si s-a gandit sa faca o gluma.

Am recunoscut masina Google cand a intrat pe strada si ne-am gandit ca trebuie sa facem ceva. O asemenea sansa nu apare foarte des asa ca Gary a luat o coada de topor si ne-am repezit in strada”, spune Dan Thompson, de 56 de ani, care lucra la un atelier auto din apropiere si care pozase in victima.

Fotografia a aparut pe internet la cateva luni dupa ce a fost facuta. Politia incurajeaza insa cetatenii sa raporteze in continure incidentele observate pe acest site.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO