Crima care a ingrozit Marea Britanie. Politistii si paramedicii vor fi consiliati psihologic dupa ce au vazut la fata locului

Ultima actualizare: 10-12-2014 17:14
crima marea britanie

O crima barbara i-a ingrozit pe politistii din Marea Britanie. Un baietel in varsta de numai cinci ani a fost gasit cu inima scoasa din piept, in ceea ce autoritatile au catalogat drept un ritual ucigas.

Crima a avut loc intr-un orasel linistit din Marea Britanie. Baietelul in varsta de 5 ani a suferit o moarte "ingrozitoare si violenta", au spus martorii, potrivit Daily Mirror. 

Politistii au retinut deja o femeie banuita ca ar fi comis crima si au demarat o investigatie, asigurandu-i pe locuitori ca nu au motive sa se teama. "Am retinut o femeie in legatura cu acest caz si nu mai cautam pe altcineva. Vreau sa asigur comunitatea ca nu exista niciun alt risc. Ofiterii politiei vor lua declaratii de la cetateni, pe care ii rog cu aceasta ocazie sa ne acorde tot sprijinul lor. Este o zona foarte linistita si este un incident extrem de neobisnuit", a declarat Stephen Sneddon, seful politiei locale.

Atat ofiterii, cat si echipajul de pe ambulanta care a sosit la fata crimei vor primi consiliere psihologica pentru a trece peste imaginile crunte pe care au trebuit sa le infrunte.

 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO