Credea ca a intalnit barbatul ideal. Ce a aflat o tanara, dupa 2 ani de relatie la distanta

Dată publicare: 08-07-2013 18:06
Dată actualizare: 11-07-2013 06:57


fata la laptop

Claire Travers Smith, o producatoare TV de 30 de ani, a crezut ca si-a gasit sufletul pereche prin intermediul unui site matrimonial. Dupa 2 ani de relatie la distanta, a fost ingrozita sa afle adevarul despre iubitul ei.

Claire l-a cunoscut pe Seb in urma cu doi ani, cu ajutorul site-ului matrimonial Smooch.

Stia ca se numeste Sebastian Pritchard-Jones, este profesor, are 35 de ani, este pasionat de fotbal si locuieste in vestul Londrei.

Poza pe care i-a trimis-o tanarul a cucerit-o definitiv: era un barbat suplu, cu par saten, mult mai chipes decat alti barbati cu care mai corespondase, scrie Guardian.

In scurt timp au inceput sa vorbeasca si la telefon, Claire fiind sedusa de accentul lui galez.

Problemele au inceput insa dupa ce au stabilit sa se intalneasca si sa duca relatia lor mai departe. Sebastian nu venea niciodata la intalniri, invocand diferite scuze.

La un moment dat, cercetand atent o fotografie primita de la el, Claire a vazut intr-o sticluta de parfum imaginea reflectata a unei femei. Iubitul ei era de fapt o femeie.

Claire spune ca a fost ingrozita cand a aflat adevarul. A pus imediat capat relatiei.

Tanara a scris un blog despre experienta sa cu relatiile online si astfel a aflat ca si alte femei au fost pacalite de acelasi “Seb”, care se prezenta insa si sub alte nume.

Pe site-urile matrimoniale exista multe asemenea cazuri de inselaciune, un studiu demonstrand ca multi dintre utilizatori mint in privinta aspectului lor fizic sau a veniturilor.

Sursa: Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO