Creatura bizara care a speriat un oras intreg. "Daca ar exista zombie pentru caini asa ar arata"

Dată publicare: 30-10-2013 09:26
Dată actualizare: 02-11-2013 07:08


Creatura

Un animal neobisnuit a fost vazut in apropierea orasului Picayune, Mississippi, Statele Unite, iar cativa localnici cred ca aceasta creatura seamana cu legendarul Chupacabra.

Legenda lui “El Chupacabra” dateaza de la inceputul anilor ’70 nascandu-se dupa ce mai multi oameni au spus ca au vazut un animal ciudat care sugea sangele altor salbaticiuni.

Potrivit Yahoo News, Jennifer Whitfeld era impreuna cu fiul ei, Justin, cand a vazut creatura langa casa ei si a reusit sa o filmeze.

Justin a declarat pentru o televiziune locala: “Era chiar acolo. Ne intorceam dintr-o plimbare cu barca si numai nu ne-am dat seama ce ar putea sa fie”.

Mama lui a facut o descriere mult mai plastica: “Daca ar exista zombie pentru caini, asa ar arata”.

Jennifer si Justin nu sunt singurele persoane care au zarit creatura. O vecina de-a lor, Amanda Denton, a semnalat-o. “Am vazut coiotul fara par si mi-am spus ca trebuie sa fie Chupacabra".

O femeie care locuieste in aceeasi zona si care, de asemenea, a vazut creatura, a sesizat Departamentul pentru Animale Salbatice din Mississippi.

Dupa ce au vizionat imaginile, angajatii cred ca ar putea fi vorba de un caine salbatic bolnav si slabit, care s-a apropiat prea mult de o comunitate intrucat nu mai are putere sa vaneze.

 

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO