Cosmarul trait de o studenta care a vrut sa-si schimbe permanent culoarea ochilor

Ultima actualizare: 12-01-2014 07:12
Shenise Farrell

O studenta din Londra a orbit dupa o operatie pentru schimbarea culorii ochilor.

Shenise Farrell a calatorit pana in Panama, America Centrala, pentru procedura in urma careia ochii ei negri urmau sa devina caprui deschis, relateaza Daily Mail.

A cheltuit 8.000 de lire sterline pe interventie, dar aceasta nu a reusit si tanara a orbit temporar.

Shenise s-a decis sa-si schimbe permanent culoarea ochilor si a inceput sa caute pe internet solutii. A calatorit pana in Panama pentru operatia care consta in implantarea unor discuri colorate, asemanatoare lentilelor de contact.

Cand a ajuns la clinica din Panama, i s-a spus ca nu poate avea ochi caprui deschis, intrucat culoarea nu mai era pe stoc. I s-a propus alta varianta - albastru - si tanara a fost de acord.

In timpul operatiei, Shenise Farrell a tipat, iar chirurgul i-a spus sa se linisteasca, intrucat tipatul "ar putea sa-i dauneze operatiei".

Insa socul cel mare a fost la finalul operatiei care a durat 20 de minute, cand si-a dat seama ca nu mai vedea bine. Tanara i-a spus medicului ca vede ca prin ceata, iar acesta i-a spus ca este normal, dar ca in doua saptamani vederea ei va reveni la normal.

Insa, dupa ce s-a intors la Londra, vederea i s-a deteriorat si mai mult. Cand a ajuns la medic, Shenise Farrell nu putea sa vada nici cea mai mare litera de pe panoul oftalmologic.

 

Specialistii la care a ajuns nu vazusera niciodata o astfel de operatie, asa ca o vreme nu au stiut cum sa o ajute pe Shenise. Au decis, in final, sa-i scoata implanturile, insa in urma acestei proceduri risca sa ramana oarba permanent, intrucat implica si o incizie in cornee.

Operatia a reusit, dar tanara a mai trait inca trei luni de spaima, pana vederea i-a revenit complet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO