Cosmarul pe care il traieste tanara care este alergica la haine. "E mai greu cand ies din casa"

Dată publicare: 29-12-2013 15:07
Dată actualizare: 01-01-2014 03:07


femeie dezbracata

Fiind alergica la aproape orice, incepand cu praful, continuand cu iarba si chiar hainele, viata pentru o adolescenta de 17 ani este de-a dreptul complicata.

Brianie Copeland, din Marea Britanie, isi petrece ore intregi in fiecare zi schimbandu-si bandaje din cauza eczemelor dureroase, dermatitei si altor leziuni pe care le are din cauza alergiilor multiple, potrivit Daily Mail.

Iar starea ei se agraveaza ori de cate ori intra in contact lucruri de care ceilalti oameni se folosesc zilnic, inclusiv produse de curatat, lumina puternica si caldura emanata de radiator.

Din aceste motive, adolescenta este prizoniera in propria locuinta, pentru ca orice contact cu lumea exterioara ii provoaca dureri insuportabile.

Brianie spune ca cea mai mare parte a unei zile si-o petrece dandu-se cu tot felul de creme, facand cel putin doua bai. Chiar si mancatul este complicat la ea, pentru ca este alergica la foarte multe alimente. Insa spune ca "cel mai greu este cand ies din casa", pentru ca trebuie sa fie foarte atenta ce imbraca, intrucat cele mai multe materiale ii provoaca alergii.

Desi locuieste in una din cele mai pitoresti provincii din Marea Britanie, adolescenta nu a vazut cum arata imprejurimile orasului ei. A renuntat sa mai mearga la scoala in urma cu cativa ani, insa si-a continuat studiile de acasa.

VEZI AICI fotografii cu Brianie Copeland.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO