Copilul care a inviat dupa ce a fost ingropat 3 ore in nisip. Medic: "Chiar este un miracol"

Ultima actualizare: 19-07-2013 07:02
Copil

Povestea tragica a unui baietel de 6 ani din Statele Unite, care a fost ingropat timp de 3 ore intr-o duna de nisip, s-a transformat intr-un miracol.

Nathan Woessner a plecat intr-o excursie cu tatal sau si cel mai bun prieten in nordul statului Indiana, intr-o zona desertica. In timp ce copilul escalada o duna de nisip, incercand sa ajunga in varf, totul s-a transformat intr-o tragedie pentru parintele sau.

"Era langa mine si in secunda urmatoare a disparut", a declarat tatal sau. Baiatul a fost ingropat sub muntele de nisip atat de adanc, incat barbatul nu a reusit sa il gaseasca.

Dupa mai bine de trei ore, autoritatile au reusit sa scoata trupul copilului la suprafata: "Era rece, nu avea puls si nu respira", sustin medicii de pe ambulanta. Ca sa le dea insa o speranta parintilor, medicii au decis sa duca trupul copilului la spital in loc de medicul legist.

"Noi nu mai aveam nicio speranta, insa am facut asta pentru parinti", au declarat ulterior medicii.

In timp ce ambulanta se indrepta spre spital, masina a trecut peste un damb in asfalt si s-a zguduit puternic: "Atunci am observat ceva ciudat. O miscare in pieptul copilului, iar rana pe care o avea in zona capului a inceput sa sangereze". Cateva minute mai tarziu copilul a devenit constient si a deschis ochii, potrivit Yahoo News.

"Practic a inviat. Singura explicatie este efectul pe care miscarea brutala a masinii a avut-o asupra corpului copilului. A fost ca o resuscitare. Chiar si asa, este o minune: si-a revenit dupa ce a fost trei ore mort", sustine un medic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO