Copiii unei gradinite din Franta au ajuns acasa in stare de soc: profesorul le-a pus un film erotic

Dată publicare: 17-01-2013 10:48
Dată actualizare: 20-01-2013 07:06


gradinita, copii

Copiii prescolari din Normandia (Franta) au vizionat nesupravegheati un film erotic din cauza greselii pe care a facut-o profesorul lor.

Conform Huffington Post, care citeaza AFP, acesta sustine ca a incercat sa descarce de pe internet un film de desene animate pentru copii, insa a accesat o pagina gresita. Fara sa stie ce greseala a facut, el a iesit din clasa inainte ca filmul sa inceapa, astfel ca toti copiii au asistat la niste scene dure de sex, fapt care i-a determinat ulterior sa se planga parintilor.

Profesorul a fost sanctionat de conducerea scolii pentru ceea ce a fost numit drept un "accident foarte regretabil". Cu toate acestea, nu se stie exact cum a fost posibil ca un film pentru adulti sa fie accesat atat de repede langa unul pentru copii, pe Internet.

Site-ul de stiri La Dernière Heure a scris ca parintii s-au plans ca, dupa incident, copiii lor au venit acasa socati. Conform sursei citate, profesorul a iesit din clasa ca sa vorbeasca la telefon, iar acum parintii se intreaba cum a fost posibil ca minorii cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani sa fie lasati nesupravegheati.

Valérie Boujon, psiholog, a declarat pentru Le Parisien ca acesti copii ar putea ramane traumatizati din cauza imaginilor vizionate.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO