Copiii de la scoala il strigau "urechi de elf", iar parintii au decis sa-i faca operatie estetica. Cum arata acum baietelul

Ultima actualizare: 06-10-2015 07:02
Gage Berger

Pentru ca fiul lor era tinta glumelor nemiloase ale celorlalti copii de la scoala, niste parinti si-au cheltuit toate economiile pentru operatia estetica a copilului de 6 ani.

Baietelul, Gage Berger, era tachinat de copii, care il strigau "urechi de elf". "Pur si simplu nu mai suportam sa rada de el", au spus parintii copilului, relateaza The Sun.

Asa ca, in loc sa-l mute la asta scoala din Salt Lake City, Utah, SUA, acolo unde locuieste familia, parintii - Tim si Kallie - au decis sa recurga la o masura drastica. "Era cu moralul la pamant si credea ca nu este suficient de bun la nimic. Copiii radeau mereu de urechile lui", au mai spus parintii.

Ingrijorati ca fiul lor va fi si mai afectat odata cu trecerea anilor, parintii au adunat banii pentru o operatie reparatorie.

Gage a stat in sala de operatii doua ore, iar dupa doua zile si-a facut aparitia la scoala, cu urechile retusate si cu zambetul pe buze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO