Convins ca va muri, un barbat si-a dat demisia si si-a organizat inmormantarea. Ce a urmat

Dată publicare: 10-05-2013 13:16
Dată actualizare: 13-05-2013 06:47


tomograf

Un barbat din Montana, SUA, a fost diagnosticat cu cancer in stadiu terminal, in anul 2009. Deprimat, crezand ca mai are numai 6 luni de trait, el si-a dat demisia de la locul de munca si si-a cheltuit toti banii pe care ii economisise.

Mark Templin a fost distrus cand a aflat de la medicul Patrick Molloy ca este bolnav de cancer si nu mai are nicio sansa de vindecare.

FINALA ROMANII AU TALENT: Cine sunt cei 15 finalisti si numerele care lupta pentru marele premiu

Si-a dat demisia, si-a vandut masina, a serbat “ultima zi de nastere” si a facut contract cu o firma de pompe funebre, pentru inmormantare. Ginerele sau a construit o urna funerara speciala, in care sa-i pastreze cenusa.

Problemele barbatului au inceput dupa ce medicii i-au implantat un stent, in urma unor afectiuni cardiace.

Barbatul a inceput sa aiba dureri de cap, tulburari de vedere si de vorbire, fiind diagnosticat cu cancer cerebral.

In scurt timp insa, el a inceput sa se simta mai bine. Dupa ce a facut alte analize la acelasi spital, Fort Harrison, un alt medic i-a spus ca nu are cancer, ci suferise mici atacuri cerebrale.

Barbatul a dat in judecata spitalul si a obtinut 60.000 de dolari despagubire, pentru cele 148 de zile in care a crezut ca este pe moarte.

Familia lui spune ca era foarte deprimat, plangea si se gandea chiar la sinucidere, ca sa nu ajunga o povara pentru familia lui.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: cancer, malpraxis,


VIDEO PROTVPLUS.RO