Dusmani pentru cateva minute, iar apoi, prieteni. Confruntare cu final neasteptat intre fanii unei echipe de fotbal. VIDEO

Dată publicare: 30-10-2014 13:21
Dată actualizare: 02-11-2014 07:06


stadion

Confruntarea dintre taberele de suporteri ale cluburilor de fotbal Dinamo si Spartak, din Moscova, a ajuns in atentia unei lumi intregi. Spre suprinderea tuturor, insa, batalia crancena a avut un final neasteptat.

In inregistrare au fost identificati peste 76 de suporteri ai celor doua echipe care si-au dat intalnire pentru a-si disputa suprematia pe un teren neutru din afara Moscovei, scrie Mirror.

La scurt timp de la postare, scena surprinsa a devenit viral pe internet, adunand mai mult de 70.000 de vizualizari in doar cateva zile.

Dar ceea ce a uimit o lume intreaga a fost finalul intalnirii dintre cele doua gasti.

Dupa patru minute in care unii dintre cei implicati in altercatie au fost raniti si chiar au cazut la pamant, suporterii au inceput sa se imbratiseze, sa isi dea mana si sa se ajute intre ei.

La final, pe inregistrare chiar se aude cum unul dintre cei implicati se indreapta catre un suporter din tabara adversa. “Multumesc pentru batalie”, ii spune acesta, in semn de apreciere pentru ceea ce se intamplase.

Denis Tsarev, unul din cei implicati in confruntare, a spus unui post local de televiziune ca batalia a fost aranjata in avans si ca cele doua tabere spera sa aiba o runda si mai sangeroasa data viitoare.

“Ne provocam in acest fel inainte de fiecare meci dintre Spartak si Dynamo, pentru ca ne sprijinim echipele. Asta nu a fost o batalie serioasa, dar data viitoare ne vom lupta cu bete si totul va fi si mai sangeros”, a explicat Denis Tsarev pentru reporterul unui post de televiziune.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO