Confesiunea unui om de stiinta, pe patul de moarte: Extraterestrii exista pe Terra si sunt prietenosi. Ce ar ascunde SUA

Dată publicare: 28-10-2014 16:57
Dată actualizare: 31-10-2014 00:02


Extraterestri

Un om de stiinta care a murit in august sustine intr-un video ca stie exact ce se intampla la faimoasa si mistrioasa Area 51 (n.r. Zona 51) din Nevada, SUA. Iubitorii de paranormal sunt convinsi ca in acest loc SUA ar ascunde cadavre de extraterestri.

Boyd Bushman a filmat inainte de decesul din august un video in care sustine, printre altele, ca SUA ar avea acces la tehnologie extraterestra, pe care el ar fi folosit-o in interesul companiei specializata in probleme de securitate Lockheed Martin.

Acesta a prezentat in video mai multe poze cu extraterestri despre care sustine ca au fost facute cu ajutorul unor camere de unica folosinta in interiorul unor baze ale armatei americane.

Bushman este un om de stiinta care a lucrat pentru compania Lockheed Martin. Mai multe brevete de inventie sunt inregistrate in SUA pe numele acestuia. Cu toate acestea, datele biografice omului de stiinta sunt controversate, sustine metro.co.uk.

"Cu referire la navele extraterestre, cetateni americani lucreaza la constructia de OZN-uri 24 de ore din 24. Incercam sa ne dam seama cum sa le contruim", a spus acesta in video.

Nu este primul om de stiinta care sustine ca Lockheed Martin studiaza si foloseste secrete extraterestre.

"Avem deja mijloace de a calatori printre stele, insa accesul la aceste tehnologii este complet blocat si ar trebui sa se intemple ceva colosal pentru ca umanitatea sa poate beneficia de pe urma lor... Stim deja sa facem orice va puteti voi imagina", a spus in trecut si Ben Rich, un alt angajat Lockheed Martin.

Pe de alta parte, in ciudata confesiune, Bushman arata o multime de poze cu presupusi extraterestri. Acesta sustine ca in acest moment, la Area 51, sunt studiate doua grupuri de fiinte de pe alte planete. Extraterestrii ar avea degete lungi si ar fi originari de pe o planeta cunoscuta sub numele de Quintumnia.

Extraterestrii studiati la Area 51 sunt in viata, lasa sa se inteleaga Bushman, care spune ca printre ei se gasesc unii chiar "prietenosi".

Desi senzationale, aceste informatii nu se bazeaza pe dovezi solide.

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO