Concursul interzis celor slabi de inima. Ce s-a intamplat cu acest barbat dupa ce s-a lasat acoperit de sute de mii de albine

Dată publicare: 30-07-2014 11:20
Dată actualizare: 02-08-2014 07:18


barbat acoperit de albine

Ontario a gazduit cea de-a zecea editie a competitiei Clovermead Bee Beard.

In cadrul intrecerii, echipe formate din patru concurenti se lasa acoperite de albine din cap pana-n picioare, iar castigatorii sunt alesi de un juriu oficial. In plus, publicul are sansa de a-si alege propriul  favorit.

Fiecare echipa trebuie sa-si demonstreze priceperea la realizarea "barbilor de albine", precum si la "dresatul" zburatoarelor, pe care le fac sa stea in formele dorite.

Premiile in valoare totala de 5.000 de dolari merg catre actiuni caritabile, astfel: castigatorul hotaraste unde merg 2.500 de dolari, publicul alege unde merg alti 2.000, iar restul concurentilor decid cui doneaza inca 500 de dolari.

Se crede ca intrecerea a luat nastere in anii 1700, cand un apicultor a descoperit ca poate realiza o barba din albine legand matca de o sfoara in jurul gatului si apoi plimbandu-se pe strazile din oras, ca toata lumea sa-l admire.


Foto: Canadian Press/ REX

Detinatorul recordului mondial

Un barbat din China si-a riscat viata pentru a stabili un record mondial, lasandu-si corpul sa fie acoperit de 326.000 de albine. Vezi VIDEO.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO