Conacul unde turistii sar noaptea pe geam de frica. Legenda spune ca e bantuit de 20 de fantome

Ultima actualizare: 31-10-2013 06:55
conac bantuit, Ancient Ram

Un conac din Wotton-under-Edge, Gloucestershire, este o destinatie turistica apreciata de amatorii de senzatii tari. Cladirea ar fi bantuita, spune legenda, de nu mai putin de 20 de fantome.

Conacul Ancient Ram a fost construit in secolul al XII-lea si aici au loc intamplari ciudate, care ii ingrozesc pe turisti.

Unii sustin ca au fost atacati noaptea de un demon al sexului, numit incubus, care ii impinge in pat, iar altii au sarit pe geam de frica.

Construit pe locul unui cimitir pagan, unde s-ar fi sacrificat copii si ar fi fost tinute ritaluri satanice, acest conac este bantuit de multe spirite, in special de al unei fetite pe nume Rosie, care a fost ucisa aici, spune legenda.

Turistii care se cazeaza aici sustin ca aud tipete de copii, sunt atinsi de fiinte invizibile si se curenteaza atunci cand ating barnele de lemn din locuinta, scrie Daily Mail.

Caroline Humphries, care este proprietara locuintei, spune ca tatal ei, care a locuit timp de 50 de ani in conac, nu mergea nicaieri fara sa aiba Biblia in mana.

Aici, o noapte de cazare costa intre 25 si 30 de lire sterline, insa multi turisti nu rezista sa stea o noapte intreaga.

Unii au fugit, spunand ca au vazut cum mobila zbura singura prin camera sau ca un demon ii impingea in pat, incercand sa-i violeze.

Multi turisti s-au speriat atat de rau incat au sarit pe geam, ca sa scape mai repede.

Conacul este insa foarte cautat, in special de scriitorii de romane horror sau de vanatorii de fantome.

Caroline spune ca nu poate sa vanda locuinta, pentru ca nimeni nu vrea o casa bantuita, asa ca trebuie sa se multumeasca cu turistii ocazionali, care o cauta special pentru aceste fantome.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO