Colegii sai de la scoala o numeau "bestia" si radeau de ea mereu. Cum s-a razbunat ea, opt ani mai tarziu

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59
louisa

O tanara care a suferit ani intregi din cauza tachinarilor colegilor sai din scoala generala si liceu a avut sansa sa se razbune pe cei care faceau glume pe seama ei, iar metoda prin care a ales sa faca acest lucru a devenit o poveste virala.

Louisa Manning, in varsta de 22 de ani, nu a fost mereu o tanara atragatoare. Pe vremea cand era eleva, colegii sai o numeau "bestie", "grasana", iar glumele lor rautacioase si-au lasat adanc amprenta in constiinta tinerei.

Dar soarta i-a oferit ocazia sa se razbune pe unul dintre baietii care o tachinau in liceu, iar Louisa a pus la cale un plan. La o petrecere a absolventilor Universitatii Oxford, tanarul, care nu a recunoscut-o pe Louisa, a invitat-o la o intalnire cu el, iar ea a acceptat, insa fara nicio intentie de a iesi in oras cu el.

In schimb, tanara a venit cu cateva minute inainte la restaurantul unde cei doi urmau sa se vada si a rugat-o pe o chelnerita sa-i inmaneze barbatului un plic.

In interior, Louisa a pus o fotografie cu ea din urma cu opt ani si o scrisoare.

"Mai tii minte cand eram grasa si tu radeai de mine? Nu? Eu nu am uitat. Mi-am petrecut trei ani din viata mancand doar un mar pe zi din vina ta. Mai tii minte cum timp de trei ani de zile m-ai poreclit bestia? Nu, probabil nu-ti mai amintesti, din moment ce opt ani mai tarziu m-ai gasit suficient de atragatoare incat sa ma inviti in oras. Asa ca m-am gandit sa-ti amintesc eu toate astea. Data viitoare cand te mai gandesti la mine, sa-ti amintesti ca fata din poza asta e cea care ti-a tras clapa in seara asta", i-a scris Louisa.

Tanara a publicat scrisoarea pe Facebook, cu mentiunea ca barbatul i-a lasat un mesaj pe Facebook in care i-a cerut scuze si i-a urat toate cele bune in viata, mentionand ca nu mai este acelasi om care era in urma cu opt ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO