Cocosul "maidanez" care a terorizat un oras din America. Nimeni nu a reusit pana acum sa-l prinda

Ultima actualizare: 04-10-2016 07:05

Chicky, un cocos din Philadelphia canta cat e ziua de lunga si "terorizeaza" de ani de zile un cartier intreg. Oamenii au facut numeroase plangeri catre autoritati. Acum, un judecator i-a dat un ultimatum proprietarului.

Are 30 de zile ca sa-l prinda, daca nu, va plati amenzi grele. Respectivul spune insa ca motatul a devenit un fel de pasare a strazii si nimeni nu poate sa-l prinda. Pana si serviciul pentru controlul animalelor s-a ferit sa intervina.

De multa vreme, Henry Gaston creste pasari in curte. Dar niciuna nu i-a dat atata bataie de cap ca "Chicky", un cocos falos si plin de personalitate, care nici macar nu mai vietuieste in batatura lui. De cativa ani, cutreiera cartierul. Si e foarte, foarte zgomotos.

“Cei mai multi cocosi canta dimineata, vreo zece minute. El - toata ziua, ba si noaptea cateodata. Nu avem o clipa de liniste. Vreau sa-l duca de aici”, spune un vecin.

De fapt, conform regulilor scrise ale orasului, gainile sunt acceptate acolo, dar nu si cocosii! "Chicky" nu se sinchiseste, insa, de interdictii. Multi l-au filmat si l-au fotografiat cand cutreiera prin cartier. Dar, pana acum, nimeni n-a fost in stare sa-l prinda. Gaston spune ca a chemat serviciul pentru controlul animalelor si pasarilor. Chiar si pe cei de la Gradina zoologica, dar nimeni nu poate sau nu vrea sa se amestece.

Asa ca un judecator i-a fixat lui Gaston un ragaz de 30 de zile in care sa prinda cocosul. Daca nu, va plati o amenda.

Judecatorul nu a cerut eutanasierea cocosului galagios, vrea doar mutarea lui la o ferma. Totusi, dupa spusele unui vecin care ii mai arunca din cand in cand graunte, "Chicky" nu va fi niciodara capturat. "E mai istet ca noi toti", se amuza localnicul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO