Cocosul "maidanez" care a terorizat un oras din America. Nimeni nu a reusit pana acum sa-l prinda

01-10-2016 18:46


Chicky, un cocos din Philadelphia canta cat e ziua de lunga si "terorizeaza" de ani de zile un cartier intreg. Oamenii au facut numeroase plangeri catre autoritati. Acum, un judecator i-a dat un ultimatum proprietarului.

Are 30 de zile ca sa-l prinda, daca nu, va plati amenzi grele. Respectivul spune insa ca motatul a devenit un fel de pasare a strazii si nimeni nu poate sa-l prinda. Pana si serviciul pentru controlul animalelor s-a ferit sa intervina.

De multa vreme, Henry Gaston creste pasari in curte. Dar niciuna nu i-a dat atata bataie de cap ca "Chicky", un cocos falos si plin de personalitate, care nici macar nu mai vietuieste in batatura lui. De cativa ani, cutreiera cartierul. Si e foarte, foarte zgomotos.

“Cei mai multi cocosi canta dimineata, vreo zece minute. El - toata ziua, ba si noaptea cateodata. Nu avem o clipa de liniste. Vreau sa-l duca de aici”, spune un vecin.

De fapt, conform regulilor scrise ale orasului, gainile sunt acceptate acolo, dar nu si cocosii! "Chicky" nu se sinchiseste, insa, de interdictii. Multi l-au filmat si l-au fotografiat cand cutreiera prin cartier. Dar, pana acum, nimeni n-a fost in stare sa-l prinda. Gaston spune ca a chemat serviciul pentru controlul animalelor si pasarilor. Chiar si pe cei de la Gradina zoologica, dar nimeni nu poate sau nu vrea sa se amestece.

Asa ca un judecator i-a fixat lui Gaston un ragaz de 30 de zile in care sa prinda cocosul. Daca nu, va plati o amenda.

Judecatorul nu a cerut eutanasierea cocosului galagios, vrea doar mutarea lui la o ferma. Totusi, dupa spusele unui vecin care ii mai arunca din cand in cand graunte, "Chicky" nu va fi niciodara capturat. "E mai istet ca noi toti", se amuza localnicul.

VIDEO PROTVPLUS.RO