Clipul de pe YouTube care a starnit numeroase discutii: "Vestim nasterea Mantuitorului"; "Si aveti vreo dovada?". VIDEO

Ultima actualizare: 26-12-2014 09:15
clip preot

Un film postat pe site-ul YouTube, in care un tanar il ia la intrebari pe un preot venit sa ii sfinteasca apartamentul, a provocat discutii aprinse pe internet.

Pe imagini se poate vedea cum barbatul deschide usa locuintei sale si il intreaba pe preot "cu ce va pot ajuta?".

"Am venit sa va binecuvantam casa. Vin Sarbatorile", este raspunsul acestuia, care face cativa pasi in spate, realizand ca nu va fi primit in apartament

Cei doi se retrag apoi pe holul blocului, unde un ajutor al preotului ii explica tanarului ca vestesc nasterea Mantuitorului.

"Si... aveti vreo dovada?", este insa reactia barbatului, care ii lasa pe cei doi fara cuvinte. "Sunt de alta religie", mai adauga.

"Bine, va respect convingerea", ii transmite parintele, dupa care isi ia la revedere cu o strangere de mana.

Postat pe site-ul YouTube cu titlul "preoti cersetori", clipul a starnit discutii aprinse.

"Urat din partea voastra. Nu pot sa contest faptul ca unii preoti, mai exact mai marii bisericii nu sunt decat niste mafioti, dar in acelasi timp voi astia care criticati nu sunteti decat niste inculti. Daca voi credeti ca mersul pe jos prin ploaie,frig, furtuna din casa in casa e o placere, ei bine va inselați. Voi credeti ca popa ala care a venit acasa la el sa sfintească a venit sa se imbogateasca?" ii transmite un utilizator, in timp ce un altul ii da dreptate: "Cersetor cu studii superioare, ca dupa 5 ani de facultate, profesia lui e de milog si mincinos.".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO