Cine este femeia care si-a abandonat bebelusul in ieslea unei biserici din New York. Cum a fost descoperita

Dată publicare: 05-12-2015 15:22
Dată actualizare: 08-12-2015 07:11


Bebe iesle SUA

Un bebelus, care inca avea atasat cordonul ombilical, a fost abandonat la sfarsitul lunii noiembrie in ieslea unei biserici din New York. Mama copilului a ramas un mister pana de curand, cand a acceptat sa vorbeasca cu o jurnalista despre gestul ei.

Femeia care si-a abandonat baietelul nou nascut in ieslea unei biserici si-a spus povestea pentru New York Post. Are doar 18 ani si tocmai s-a mutat din Mexic in New York. Ea si-a dorit sa ramana anonima pentru ca familia ei nu stie nici acum ca a fost insarcinata.

"Am purtat haine largi, dar nu m-am ingrasat prea tare, asa ca nimeni nu a observat. Am fost doar o data la medic, in Mexic, si mi s-a zis ca nasterea va fi undeva in decembrie.”

Contractiile au luat-o prin surprindere cu o luna mai devreme, pe cand era singura acasa, asa ca a nascut fara niciun ajutor.

“Am avut niste dureri groaznice timp de doua ore si, la un moment dat, am stiut ca trebuie sa scot copilul afara. Am inceput sa imping pentru ca, de fiecare data cand faceam asta, durerea trecea putin cate putin. Am impins 15 minute pana copilul a iesit afara. Mi-a fost prea frica sa-i tai cordonul ombilical, asa ca l-am lasat.”

Tanara, care se descrie ca fiind "foarte religioasa", a decis apoi sa-l lase la biserica. "Am fost acolo inainte si stiu ca oamenii sunt buni. Stiu ca l-am lasat in mainile domnului, asa ca va fi ok."

Ea a adaugat ca isi doreste foarte mult un copil, dar ca in acest moment are nevoie de un job stabil.

Din fericire, viata bebelusului nu se afla in niciun pericol. Custodele lacasului de cult l-a gasit in iesle, infasurat in prosoape si l-a dus repede la spital. Mai mult, preotul paroh vorbeste despre un miracol de Craciun: deja a gasit un tanar cuplu de enoriasi, gata sa adopte bebelusul.

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO