Cinau la un restaurant, iar unul dintre meseni si-a scapat telefonul pe jos. Ce a gasit i-a ingrozit pe toti. VIDEO


Ultimul update: Joi 23 Februarie 2017 07:04
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2017 17:26
Categorie: Bizar
restaurant uk

Un tanar de 22 de ani din Marea Britanie a iesit cu prietenii la restaurantul satesc Brewer’s Fayre. Cand unul dintre meseni si-a pierdut telefonul pe jos, acestia au aprins lanternele ca sa il ajute. Descoperirea i-a facut sa vomite.

Will Robinson, in varsta de 22 de ani, si-a aprins lanterna de la telefonul mobil pentru a-si ajuta amicul. Cand s-a uitat sub masa a gasit o capcana pentru sobolani, cu tot cu un soarece mort in ea, relateaza Metro.

"Era in jur de ora 5, abia terminaseram de mancat si ne pregateam sa plecam, cand prietenul meu si-a scapat smartphone-ul si nu-l mai putea gasi. Ne-am aprins cu totii blit-urile si am luminat sub scaune. Am vazut un sobolan mort in cursa." a povestit oripilat Will.

Cand managerul localului a fost chemat pentru explicatii acesta le-a spus ca fermierii au inceput sa iasa la camp, lucru care i-a facut pe sobolani sa intre prin case si de aceea au pus capcane. Omul le-a oferit o masa gratuita data viitoare cand le trec pragul, dar tinerii au refuzat categoric.

"A fost socant sa gasim sobolanul. Ne-a venit sa vomitam. E un loc popular si multe familii merg acolo, nu e ok deloc." a mai spus Will.

Localul a fost inspectat ultima data in ianuarie 2016 si a primit calificativul excelent si 5 stele din 5. Un reprezentant al restaurantului si-a cerut scuze public pentru neplacerile create.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO