Chuck Norris e plin de invidie: Liderul coreean Kim Jong-Un schiaza fara schiuri

Dată publicare: 31-12-2013 14:31
Dată actualizare: 03-01-2014 06:49


Kim Jong Un trage cu pistolul la tinta

Liderul coreean Kim Jong-Un a pasit pe partiile primei statiuni de schi a tarii. Kim a facut o plimbare cu telescaunul in statiunea din trecatoarea Masik, insa din picioare ii lipseau schiurile.

Preaiubitul conducator a declarat "cu mareata satisfactie" ca totul era impecabil si a dat ordine ca vizitatorii sa fie bine tratati pentru a simti "ospitalitatea calduroasa a partidului", dupa cum a relatat presa locala.

Kim, care a fost crescut in Elvetia, a spus oficialilor ca ceremonia de inaugurare a statiunii trebuie sa aiba loc cat mai curand.

Statiunea a fost descrisa ca o "mareata realizare monumentala, in epoca Songun", cu referire la politica nationala centrata in jurul armatei.

Statiunea coreeana a ajuns pe paginile publicatiilor internationale in August, cand Elvetia a blocat o vanzare de instalatii de transport pe cablu, in valoare de 7,6 milioane de dolari, catre tara stalinista.

Investitia are 110 kilometri de partii de schi, un hotel, un heliport si instalatii de transport pe cablu. Liderul comunist a insistat ca statiunea sa fie finalizata pana la sfarsitul acestui an.

Acesta nu este primul proiect costisitor promovat de Kim Jong-Un, care a mai construit un parc acvatic, un parc de distractii si un club de echitatie, in capitala Phenian.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO