Chipul unei cantarete cunoscute, inainte de cele 13 operatii estetice. "Nu mai seman deloc cu mine"

Dată publicare: 12-10-2013 09:04
Dată actualizare: 15-10-2013 06:50


Alyona Piskun

Alyona Piskun este considerata o victima a chirurgiei plastice. Desi are doar 25 de ani, controversata cantareata din Rusia si-a schimbat complet infatisarea dupa ce a facut 13 interventii estetice.

Alyona este una din cele mai controversate artiste din Rusia. Muzica, dar si reprezentatiile ei sunt considerate a fi obscene si recent a avut probleme cu legea, dupa ce a facut o sedinta foto in unul din cele mai sacre locuri din tara ei, monumentul Mamayev Kurgan.

Dar cel mai socant lucru la cantareata de 25 de ani este dependenta de operatiile estetice. A trecut prin 13 interventii complicate, intre care patru rinopastii, modificarea obrajilor si a barbiei, iar asta i-a schimbat complet chipul.

Comparand fotografiile facute acum cativa ani cu cele recente, este greu de crezut ca in ele este una si aceeasi persoana. Doar tatuajele indica acest lucru.

“In trei ani m-am schimbat dramatic. Nu mai seman deloc cu mine. Nu doar exteriorul, ci si interiorul. Nu regret ca am facut operatiile, pentru ca m-au facut din ce in ce mai frumoasa”, a spus cantareata pe contul ei de pe un site de socializare.


 

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO