Si-a ucis chirurgul plastician pentru ca nu i-a placut rezultatul operatiei. Cum arata inainte de interventie

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07
maini de doctor

Un barbat din China a fost condamnat la moarte, dupa ce si-a ucis chirurgul plastician, nemultumit de rezultatul operatiei de modificare a nasului.

Atacul a avut loc in sectia O.R.L. a spitalului public din orasul Wenling. Lian Enqing, in varsta de 33 de ani, era nemultumit de forma nasului sau si le-a cerut doctorilor sa il opereze, pentru a-i modifica forma, scrie The Daily Mail.

Dupa operatie, Lian a fost dezamagit de rezultat si a sustinut ca nasul nu mai functiona corespunzator, impiedicandu-l sa respire normal. Sora sa a povestit instantei ca Lian si-a pierdut cumpatul pentru ca a simtit ca plangerea sa nu a fost tratata cu respect. Tanara de 27 de ani le-a cerut judecatorilor sa fie intelegatori, pentru ca fratele sau are probleme mentale.

Apelul nu a reusit sa schimbe sentinta judecatorilor, care l-au condamnat pe Lian la pedeapsa capitala, pentru ca si-a injunghiat doctorul si a ranit un alt medic, care a intervenit in altercatie. Un al treilea doctor a incercat sa fuga in momentul atacului, dar a fost, de asemenea, ranit.

Sentinta capitala a fost pronuntata in luna ianuarie si va fi indeplinita dupa ce verdictul va fi confirmat de Curtea Suprema.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO