Chinezii au construit din greseala un bloc in mijlocul unei autostrazi

Dată publicare: 08-10-2013 14:29
Dată actualizare: 11-10-2013 06:57


autostrada

Autoritatile din provincia Shaanxi, din vestul Chinei, au fost obligate sa "taie" in jumatate o autostrada cu 8 benzi dupa ce au construit un bloc de apartamente chiar pe magistrala.

VEZI AICI IMAGINILE CU AUTOSTRADA!

Autoritatile din orasul Xi’an, din provincia Shaanxi, au fost obligate sa reduca o autostrada cu 8 benzi la 4 dupa ce si-au dat seama ca au construit un bloc in plus, relateaza Daily Mail.

Oficialii chinezi au reusit astfel sa-i enerveze si pe locuitorii blocului, dar si pe soferii care sunt nevoiti sa circule pe autrostrada.

"Am fost mutati aici in urma cu cateva luni. In locul in care locuiam inainte s-a construit un parc national. Atunci ni s-au promis apartamente noi si moderne. La cateva luni dupa ce ne-am mutat si-au dat seama ca au constuit prea multe blocuri si ca unul se aseaza pe directia autostrazii" a povestit Shing Su, un locuitor din zona.

Primaria din oras a inceput sa negocieze cu locatarii pentru a fi mutati din nou, insa pentru ca acestia isi doreau compensatii prea mari, autoritatile au ajuns la concluzia ca este mai ieftin sa taie autostrada decat sa mute rezidentii.

Suparati, soferii cred ca din cauza blocului, autostrada este o risipa de bani, din moment ce a nu a facut nimic pentru a usura traficul, asa cum era destinata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO