Cerere in casatorie INCENDIARA. Un student a dat foc colegiului unde invata doar ca sa-si ceara prietena de sotie

31-10-2014 12:01

incendiu china cerere casatorie

Un student din China a produs un dezastru in timp ce incerca sa isi impresioneze iubita – si nici macar n-a reusit sa o convinga sa-i accepte cererea in casatorie.

Dim Xong Chien, student la Colegiul Vocational de Publicitate Liaoning din orasul Shenyang, a reusit sa-si ceara prietena de nevasta intr-un mod unic. Disperat ca iubita intarzie tocmai in seara cand voia sa o intrebe daca vrea sa se marite cu el, tanarul chinez a pus la cale un foc de artificii in parcul din fata Colegiului unde invatau amandoi.

Din pacate pentru el, iarba a luat foc de la artificii, declansand un incendiu enorm, cu flacari inalte de 5 metri care s-au extins spre cladire. Pompierii din Shenyang s-au luptat ore intregi cu focul, reusind in final sa salveze cea mai mare parte a colegiului. Conducerea institutiei a anuntat ca ar putea sa nu ia masuri punitive impotriva studentului, dat fiind ca avea asigurare impotriva incendiilor

O simulare de incendiu s-a transformat in cosmar la Constanta

Imagini cu dezastrul provocat de Chien au ajuns in scurt timp pe reteaua sociala chineza Weibo, insa tanarul nu s-a lasat descurajat. I-a cerut din nou mana prietenei sale, de data asta fara artificii.

Fata spune insa ca in lumina ultimelor evenimente, casatoria e imposibila. Motivul: parintii ei nu sunt de acord, spunand ca nu vor ca fiica lor sa se marite cu un barbat care n-a reusit nici macar sa faca o cerere in casatorie fara sa declanseze un incendiu.

Sursa: BuzzFeed


VIDEO PROTVPLUS.RO