Cercetator italian: "Vaccinul obligatoriu cauzeaza homosexualitatea"

Dată publicare: 02-04-2013 15:05
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


vaccin

Afirmatia a fost facuta cu ocazia acordarii unui interviu revistei Vice Italia. Autorul, Gian Paolo Vanioli, este un cunoscut cercetator si jurnalist italian.

Gian Paolo Vanioli, un cercetator in varsta de 70 de ani, considera ca vaccinele introduse in sistemul copiilor inhiba dezvoltarea personalitatii acestora, prin prezenta mercurului sau a altor substante toxice. Aceste substante ar ataca creierul iar tanarul poate deveni homosexual.Totodata, acesta sustine ca problema se va agrava in urmatoarele generatii, cand cuplurile homosexuale vor avea copii. Acestia vor fi purtatorii genei, care a declansat boala parintilor.

“Aceasta este o boala, chiar daca cineva a decis ca nu este. Fiecare vaccin produce homosexualitatea, impiedicand dezvoltarea normala a personalitatii. “ scrie Huffington Post

In ciuda acestor viziuni, Vanoli sustine ca este de acord cu casatoriilor cuplurilor de acelasi sex si adoptia copiilor de catre acestia.

“Nu ii poti invinuii pe acestia pentru boala lor, la fel cum nu poti invinui pe cineva care sufera de cancer sau are un atac de cord.”

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO