Celebra prezicatoare, Jemima Packington: "In 2014, un membru al familiei regale va muri"

Dată publicare: 02-01-2014 10:23
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Jemima Packington

O faimoasa prezicatoare din Marea Britanie, care foloseste sparanghel pentru a prevesti viitorul, anunta un an negru pentru familia regala britanica, in 2014.

Celebra prezicatoare, Jemima Packington a povestit pentru publicatia Mirror ca, in 2014, va avea loc o inmormantare in familia regala britanica, dar si o nunta iar nationala de fotbal va aduce dezamagire la Campionatul Mondial din Brazilia. Totodata o furtuna puternica va lovi in aceasta luna Marea Britanie.

Femeia in varsta de 58 de ani are o metoda neobisnuita prin care prezice viitorul. Femeia ia o mana de bete de sparanghel, le arunca in aer, apoi interpreteaza felul in care acestea au cazut pe pamant.

Una dintre cele mai respectate clarvazatoare din Marea Britanie, Jemima mai sustine ca in 2014 se va retrage un mogul din entertainment, un mare grup muzical se va desparti iar Orientul Mijlociu va starni din nou conflicte internationale.

Jemima Packington sustine ca in trecut a prezis corect ca Ducesa Kate va ramane insarcinata, ca filmul “Discursul regelui” va castiga Oscarul sau ca premierul Gordon Brown va demisiona.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO