Cel mai slab caine din lume, care cantarea doar 3 kilograme. Cum arata la mai bine de un an de cand a fost salvat


Ultimul update: Miercuri 01 Martie 2017 07:29
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2017 16:47
Categorie: Bizar
caine salvat

Cand William a fost adus la un centru pentru animale in septembrie 2015, dupa ce fusese gasit pe strazile orasului britanic Coventry, trupul sau i-a adus porecla de cel mai slab caine din lume.

Cainele, un pui de ogar, cantarea numai trei kilograme si era numai blana si os. Cei de la Societatea Regala pentru Protectia Animalelor, care l-au salvat de pe strada, spun ca este o minune ca mai traia. Ei l-au dat spre adoptie unei familii din Derby, relateaza Daily Mail.

Rachel Butler a fost cea care l-a primit cu bucurie in viata ei, l-a hranit si ingrijit cu dragoste. Dupa 18 luni animalul a pus pe el 11 kilograme si este acum extrem de sanatos si voios.

Mandri de realizarea lor, Rachel si logodnicul ei Chris Mallett au decis ca William sa fie cel care o va conduce pe tanara la altar, in ziua nuntii. Asa ca l-au imbracat elegant, cu papion si o vesta din lana. Cei doi mai aveau un terrier de 11 ani.

"Sa il avem pe William la ceremonie ne-a facut pe amandoi foarte mandri de recuperarea lui." a marturisit Rachel.

Vechii stapani ai cainelui au recunoscut ca l-au cumparat din impuls, dupa ce au vazut un anunt on-line, dar nu stiau cum sa aiba grija de el. Lor li s-a interzis pe viata sa mai detina animale.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO