Cel mai placut job din lume. Ce face pentru bani acest barbat

Dată publicare: 01-11-2012 12:44
Dată actualizare: 04-11-2012 01:55


Pat

Daca parintii tai te-au invatat ca nu este bine sa sari in pat, ar trebui sa uiti asta cat mai repede. Pentru unii, saritul in pat este o slujba foarte serioasa.

Reuben Reynoso lucreaza la compania McRosckey, o fabrica de saltele din San Francisco. Potrivit publicatiei Huffington Post, slujba sa este de a sari la prorpiu pe trei saltele pe zi, aceasta fiind o metoda unica prin care masinile nu pot sa compreseze bumbacul din saltea.

"Pentru mine nu este o joaca", sustine Reyonso. Si asa pare sa fie. Daca Reuben sare prea putin pe o saltea, aceasta nu va incapea in masinaria pentru cusatura finala, iar daca sare prea mult, bumbacul va fi prea compresat.

Sa dormi pe o saltea "handmade", care are propriul "saritor" profesionist, nu este deloc ieftin. O parte dintre saltelele facut la McRosckey se vand cu 2730 de dolari, potrivit site-ului companiei.

Desi au un pret ridicat, saltelele facute la McRosckey nu se numara printre cele mai extravagante de pe piata. O companie din Suedia vinde saltele care ajung si la 59,750 de dolari, potrivit Expensive Journal.

Aparent, o mare parte din americani sunt dispusi sa cheltuiasca mai multi bani pentru calitatea saltelei lor. Un studiu arata ca 47% dintre americani cheltuiesc minim 1000 de dolari pentru paturile lor. O treime dintre americani cheltuiesc pe paturile lor, la fel de mult cat pentru televizoare sau canapele. Mai ciudat este ca 17% dintre ei, prefera sa cheltuiasca mai mult pe saltele decat pe vacante.

Sursa: huffingtonpost.com

Tags: job, pat, san francisco,


VIDEO PROTVPLUS.RO