Cel mai mare secret pe care il ascund femeile partenerilor. Ce le impinge la un astfel de gest

Dată publicare: 10-05-2013 08:42
Dată actualizare: 13-05-2013 06:47


femeie

Ideal in orice cuplu ar fi sa nu existe secrete de niciun fel, putine sunt insa si cazurile in care se intampla asa. Potrivit unui studiu facut in randul britanicilor, 37% din femei ascund ceva de partenerul de viata.

Patru din zece femei ascund iubitului sau sotului suma pe care o cheltuie pe haine. Insa si in randul barbatilor exista secrete. 29% dintre cei care au luat parte la studiu au recunoscut ca tin ascunsa suma pe care o dau pe telefoane mobile, tablete si jocuri video.

Multe dintre femei mint atunci cand ajung acasa si sunt intrebate cat au dat pe o rochie sau o pereche de pantofi. Ele raspund fie ca le-au cumparat de la reduceri, fie ca au platit mult mai putin decat in realitate. Distrug eticheta cu pretul si tin ascunsa suma reala pe care o au in contul personal.

"Intr-o perioada de criza sunt multe femei carora le este pur si simplu rusine sa recunoasca suma de bani cheltuita pe lucruri care nu erau necesare, cum ar fi hainele", a declarat unul dintre reprezentantii site-ului care a facut studiul.

Genul acesta de minciuna poate duce la probleme si tensiuni in cuplu, chiar si la divort. Acest lucru este recunoscut de una din cinci femei.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: studii,


VIDEO PROTVPLUS.RO