Cel mai ghinionist baiat din lume: lovit de cal si calcat apoi de ambulanta: "A oprit chiar pe piciorul meu"

Ultima actualizare: 08-07-2016 07:12
cursa de cai

Ghinioanele s-au tinut lant de un tanar jocheu dintr-un satuc din Irlanda de Nord. Aflat la o cursa de cai in Italia, baiatul a cazut de pe cal si a fost lovit de acesta. Pana si salvarea care trebuia sa il ajuta a reusit sa ii provoace durere.

Incidentul nefericit s-a petrecut duminica, in orasul italian Merano, unde Chris Meehan concura in cursa de cai. Baiatul a cazut din sa, iar calul l-a lovit in zona capului, la nas si barbie. Vazand ca se ineaca din cauza sangelui care ii siroia pe fata, un ingrijitor i-a sarit in ajutor si a chemat salvarea. Cand aceasta a venit, incercand sa dea cu spatele, a reusit sa il calce pe Chris, rupandu-i piciorul, relateaza Mirror.

"A oprit chiar pe piciorul meu si am inceput sa urlu. Toti cei din jurul meu au inceput sa impinga salvarea." a declarat jocheul.

Culmea este ca toata familia baiatului lucreaza la serviciul de ambulanta: "Ceea ce face situatia si mai rea esta ca tata, fratele meu si matusa, toti lucreaza la ambulanta. Tatal meu ii invata pe cei din Irlanda de Nord si Anglia cum sa conduca salvarile. Este bizar."

A avut nevoie de 27 de copci pentru a inchide ranile, iar miercuri intentioneaza sa se intoarca in Irlanda de Nord pentru doua interventii chirurgicale, la fata si picior. Din cauza ranilor, Chris nu va mai putea sa se urce pe cal in urmatoarele doua luni.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO