Cel mai fierbinte trend in materie de accesorii pentru sezonul rece. Mai multe papusi Barbie au fost decapitate pentru asta

Dată publicare: 19-11-2016 16:06
Dată actualizare: 22-11-2016 07:18


inel Barbie

Inelul cu fata unei papusi Barbie este intens promovat pe internet ca fiind revelatia in materie de accesorii excentrice pentru sarbatorile de iarna. Chipurile provin de la papusi reale, vechi, ce au fost decapitate.

O echipa de minti creative s-a gandit sa refoloseasca toate papusile Barbie care nu se mai bucura de iubirea proprietarelor si au fost aruncate, ori uitate prin vreun cotlon al casei. Oamenii au avut ideea sa le decapiteze, sa le decupeze fetele si sa le aplice unor inele. Bijuteriile astfel rezultate au fost puse spre vanzare pe site-ul de obiecte hand made Etsy.com, pentru pretul de aproape noua lire, relateaza Metro.

Cine nu si-ar dori un chip perfect, cu ochi albastri si buze atent conturate, pe deget, se intreaba producatorii. Pentru un look mai masculin ei propun si fetele lui Ken, Max Steel sau Action Man, iar pentru domnii care au nevoie de un pic de consolare pentru inceputul de calvitie exista si un Ken chel.


 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO