"Oare unde ne aflam aici?". Dezbaterea electorala din Mexic s-a pierdut in rochia prezentatoarei

Dată publicare: 08-05-2012 08:04
Dată actualizare: 16-06-2012 03:09


Julia Orayen

Momentul culminant al unei dezbateri cu cei patru candidati la presedintia Mexicului a fost, culmea, inainte ca vreunul din ei sa scoata un cuvant.

La inceputul dezbaterii, o asistenta cu forme apetisante, imbracata cu o rochie care ii scoatea curbele in evidenta si cu un decolteu generos, a trecut pe la fiecare candidat cu o cutie in care se aflau biletele care decideau oridinea luarii cuvantului.

Femeia misterioasa a furat spectacolul pret de cateva secunde. Nimeni nu a mai avut ochi pentru cei patru candidati si toate privirile s-au indreptat spre Julia Orayen, model si fost “iepuras” Playboy. Bruneta sexy a aparut pe ecrane doar 30 de secunde, un timp foarte scurt, dar suficient sa declanseze comentarii care aproape ca le-au intrecut ca numar pe cele despre dezbaterea in sine.

Cel mai bun (candidat – n.n.) a fost… fata in alb si cu decolteu, de la inceput”, a comentat fostul ministru de externe mexican Jorge Castaneda, actualmente profesor la Universitatea din New York.

Alfredo Figueroa, directorul Institutului Electoral Federal, care a organizat dezbaterea, si-a atras numeroase critici pentru aceasta “scapare”. El a invinuit, insa, firma de productie pentru asta, spunand ca a cerut in mod expres ca asistenta sa poarte o rochie sobra.

Singura femeie candidat care a participat la dezbatere, Josefina Vazquez Mota, a spus ca primul ei gand a fost ca Orayen este “foarte atragatoare”, dar ca rochia era nepotrivita, iar apoi a adaugat: “Am fost surprinsa si m-am intrebat, ‘ei bine, la ce fel de eveniment ne asteptam aici’”.

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO