Cei mai tatuati oameni din lume sunt la Bucuresti. Cum arata implanturile tridimensionale

Dată publicare: 12-10-2013 18:21
Dată actualizare: 15-10-2013 06:50


Unul dintre cei mai tatuati oameni din lume, americanul Matt, isi spune povestea, in acest weekend, la un targ din Bucuresti.

Omul are cate un tatuaj inclusiv pe pielea capului, limba sau pe albul ochilor, dar a mai gasit un spatiu ca sa-si faca si tricolorul Romaniei.

La eveniment a fost prezent si un barbat din Venezuela, cunoscut pentru tatuajele sale tridimensionale, efect obtinut dupa ce si-a implantat in mana sau in frunte bucati de silicon.

- V-ati tatuat albul ochilor?
- Da, si limba !
- Cum?
- Injectie subcutanata. Sa nu faceti asa ceva acasa, e foarte periculos!

Faceti cunostinta cu Matt Gone, americanul care la 43 de ani si-a tatuat mai mult de 99% din suprafata corpului. Un proiect care i-a luat 20 de ani si l-a costat 150 de mii de dolari.

"- Tatuajul pe limba a durut cel mai tare?
- Nu , cel din varful nasului"

Matt spune ca si-a acoperit corpul cu tatuaje pentru a-si ascunde defectele din nastere, cauzate de un sindrom foarte rar, iar acum se foloseste de mediatizarea obtinuta pentru a face cunoscuta lupta impotriva bolilor rare.

"Fara tatuaje, mi-ar fi teama sa-mi scot tricoul in public"

Cu un ochi albastru si altul verde, Matt spune ca tatuajele il ajuta sa intalneasca femei mai frumoase. Americanul spune ca nu are probleme cand trece frontiera, dar ca a trebuit sa scoata limba pentru poza de pasaport.

La aceeasi conventie de tatuaje il puteti intalni Emilio Gonzales, un alt artist faimos , din Venezuela cunoscut pentru implanturile de silicon.

" - Acesta este un implant subcutanat din silicon
- De ce le-ati facut?
- Poti sa ii dai ce forma vrei, iar tatuajul pare tridimensional"

La 36 de ani, pentru Emilio tatuajele sunt si o afacere. Cere 1000 de dolari pe lucrare si are comenzi peste tot in lume.

Ii va fi greu oricui sa ii intreaca pe cei doi la tatuaje, insa si in Romania aceasta arta este din ce in ce mai cunoscuta si acceptata. Faceti cunostinta cu Iulia, o tanara de 22 de ani care isi doreste o cariera in televziunue.

"Un astfel de tatuaj nu regreti niciodata ca l-ai facut. In principiu, lumea este foarte interesata sa se uite, sa vada, sa atinga. Parintii mei se obisnuiesc incet incet cu ideea. E alta perioada, oamenii sunt mai deschisi acum si o sa inteleaga", spune ea.

Pretul unui tatuaj pleaca de la 50 de euro si ajunge si la cateva sute. Profesionistii sunt obligati sa foloseasca aparatura dar si culori de unica folosinta.


VIDEO PROTVPLUS.RO