"Cei care ne vor urma vor supravietui Apocalipsei". O secta sustine ca sfarsitul vine peste 2 luni

secta religioasa

“Sfarsitul lumii se apropie, vine pe 30 de iunie”, aceasta este convingerea unei secte crestine, care a impanzit panouri peste tot in Statele Unite, dar si in alte tari, cu acest mesaj, pentru a aduce la cunostinta lumii intregi mesajul.

Secta, Growing in Grace International, au inceput la nivel mondial o campanile pentru a anunta “transformarile” care se vor produce la sfarsitul lui iunie, ziua judecatii de apoi pentru toata omenirea, mai putin pentru adeptii ei.

El este noul Nostradamus! Uite ce previziuni extraordinare care s-au ADEVERIT a facut un pusti de 12 ani

Adaugandu-si vocile numeroaselor grupuri care sustin ca Apocalipsa vine in 2012, Growing in Grace International este condusa de Jose de Luis de Jesus, care se declara deschis antihrist si ii convinge pe adeptii sai sa-si tatueze pe corp numarul 666.

De nationalitate portoricana, Jose de Luis de Jesus spune ca este necesar sa se intituleze antihrist pentru ca este gresit sa se inchine “invataturilor evreiesti” ale lui Isus.

Citește și
adapost antiatomic de lux
PRETUL pentru a supravietui Apocalipsei.Bogatii lumii vor sa traiasca in lux si dupa Sfarsitul Lumii
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Imprastiindu-si profetia despre 30 iunie, secta a investit in panouri pe care Jose de Luis de Jesus alaturi de simbolul 666 si roaga oamenii sa sune la un numar de telefon si sa se alature grupului sau.

Imaginile din spatiu pe care e posibil sa le vezi pentru ULTIMA DATA! Cum arata Pamantul inainte de Apocalipsa

In acea zi, trupul lui Jose de Luis de Jesus, care este om ca tine si ca mine, va deveni nemuritor”, a spus Alex Poessy, episcopul Growing in Grace International din Canada.

El va trai vesnic. Iar asta i se va intampla lui si celor care il urmeaza", a mai spus episcopul.

Cu adepti de 35 de nationalitati diferite, 287 posturi de radio si o televiziune care emite non-stop in limba spaniola, Growing in Grace International nu este primul grup care a ales o data din acest an pentru venirea Apocalipsei. Calendarul mayas se termina pe data de 21 decembrie 2012, iar aceasta data este data ca sigura pentru sfarsitul lumii de mai multe grupuri.

Jesus le-a promis celor care il urmeaza puteri supranaturale, care ii vor ajuta sa supravietuiasca Apocalipsei.

Unul din sustinatorii lui Jesus a precizat, insa, ca lumea nu se va sfarsi la propriu, ci se vor prabusi sisteme. “Atunci cand va veni sfarsitul, vor cadea guverne si monede. Iar puterea va fi preluata de guvernul 666”, a spus Axel Cooley.

Imagini uluitoare de la granita atmosferei terestre. Uite cum se vede Tamisa din stratosfera – VIDEO

Jesus s-a nascut in 1946, in Puerto Rico, si a emigrat in Statele Unite in adolescenta. A infiintat secta Growing in Grace International in 1986, iar in decursul anilor a fost implicat in mai multe scandaluri legate de gestionarea fondurilor. In ciuda acestora, i se alatura tot mai multi adepti.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Scenariile apocaliptice pe care guvernul SUA le ia in serios: invazia zombie si 21.12.2012
Scenariile apocaliptice pe care guvernul SUA le ia in serios: invazia zombie si 21.12.2012

Fiind anul mult mediatizatei Apocalipse mayase, Business Insider a publicat cateva scenarii de cosmar pe care autoritatile americane le iau un serios si chiar ofera sfaturi eventualilor supravietuitori.

PRETUL pentru a supravietui Apocalipsei.Bogatii lumii vor sa traiasca in lux si dupa Sfarsitul Lumii
PRETUL pentru a supravietui Apocalipsei.Bogatii lumii vor sa traiasca in lux si dupa Sfarsitul Lumii

Bogatii lumii vor fi in avantaj chiar si atunci cand va veni Apocalipsa. Filmele care prezinta sfarsitul lumii ca o clipa in care toti oamenii de pe Pamant vor fi egali si vor impartasi aceeasi soarta nu prezinta realitatea. Iata de ce.

Cartea care ne avertizeaza ca Apocalipsa a inceput deja.
Cartea care ne avertizeaza ca Apocalipsa a inceput deja. "Antihristul se afla printre noi"

Cum zvonurile privind sfarsitul lumii sunt la ordinea zilei in anul 2012, o noua ipoteza sugereaza ca Apocalipsa este foarte aproape, iar Antihristul se afla deja printre noi.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.