Ce au vazut oamenii la matinalul difuzat de un post TV din Canada. "Am scapat cafeaua si am rosit"

21-04-2012 16:24


televiziune Canada

Micul dejun al celor aproape 700.000 de cetateni ai orasului canadian Hamilton a fost interupt timp de trei minute de secvente de pornografie gay hardcore, difuzate de postul local de televiziune CHCH, in timpul matinalului.

Scenele de sex au aparut dintr-o data pe ecran vineri dimineata, in jurul orei 9:30, in timp ce prezentatorul dadea citire unor stiri de interes local.

Conform The Hollywood Reporter, mai multi telespectatori au declarat ca pur si simplu au scapat cestile de cafea din mana si au rosit in fata ecranelor.

Ceva mai tarziu, Mike Katrycz, vice-presedintele postului TV a avut o interventie pe post si a explicat incidentul. Se pare ca originea problemei este o firma locala de cablu, care a introdus o programare gresita, dupa remedierea unei defectiuni.

Nu a fost nimic in neregula cu transmisia noastra, a fost problema firmei de cablu, iar eroarea nu putea fi controlata de noi”, a spus Mike Katrycz.

In aceeasi zi au aparut pagini intregi de comentarii pe tema incidentului pe site-urile de socializare. Telespectatorii s-au aratat mai curand distrati decat scandalizati de eroarea care le-a rupt ritmul diminetilor.

Sursa: The Hollywood Reporter

VIDEO PROTVPLUS.RO