Cea mai trista mireasa din lume. O tanara s-a casatorit desi se afla in moarte cerebrala

Dată publicare: 19-09-2013 20:19
Dată actualizare: 22-09-2013 07:03


mireasa

O femeie din China, aflata de doi ani in coma, a fost facuta mireasa si casatorita cu cateva ore inainte ca rudele sa o intrerupa de la aparate.

He Jingjing si logodnicul ei Lu Lai, din Guangdong, sud-estul Chinei, aveau lumea la picioare in urma cu 2 ani. Aveau slujbe in guvernul local, isi cumparasera casa si planuiau sa se casatoreasca, relateaza Jennifer Lopez este istorie! Cum arata posteriorul lui Nicole Scherzinger doar in bikini, fara Photoshop - FOTO

_blank">Daily Mail.

 

Planurile lor au fost dramatic anulate atunci cand femeia s-a imbolnavit si a intrat imediat in coma. Nu s-a trezit deloc de aproape 2 ani.

In ziua in care a implinit 28 de ani, rudele au decis sa-si ia adio de la ea indeplinindu-i cel mai mare vis: au imbracat-o in rochie de mireasa si au casatorit-o cu logodnicul ei intr-o ceremonie simbolica.

Tanara a fost intrerupta de la aparate iar organele ei au fost donate. "Intotdeauna va fi in inima mea" a povestit logodnicul ei.

Tanara era extenuata inainte de a se imbolnavi, muncea mult pentru a strange bani ca sa-si indeplineasca visul.

"Intr-o zi a lesinat la birou, in fata calculatorului. Nu s-a mai trezit de atunci. Medicii nu au putut sa o resusciteze", au spus rudele.

Inna: 'Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Ce mi se intampla e de necrezut'. Declaratia prin care artista si-a impresionat fanii

Sursa: Daily Mail

Tags: mireasa, china, coma,


VIDEO PROTVPLUS.RO