Cea mai sexy maturatoare de strazi din Brazilia, devenita vedeta peste noapte. Cum vrea sa profite de publicitatea capatata

Dată publicare: 20-07-2015 16:31
Dată actualizare: 23-07-2015 07:08


rita mattos

O angajata la serviciul de salubritate din Rio de Janeiro a devenit o senzatie pe internet, in Brazilia, dupa ce a postat pe internet mai multe fotografii in care pozeaza seducator in uniforma portocalie, dar si in costume de baie minuscule.

Rita Mattos, in varsta de 23 de ani, a fost poreclita "Maturatoarea Sexy", dupa ce imaginile cu ea au fost intens distribuite pe Facebook, relateaza Daily Mail.

"Oamenii sunt surprinsi cand vad o fata draguta lucrand ca maturator pe strazi", a afirmat Rita, care a marturisit ca ar poza goala pentru "oferta potrivita".

"Imi spun ca as putea sa gasesc un job mai bun decat sa matur strazile. Dar de ce ar trebui ca persoanele care fac asta sa fie urate? Sunt mandra de ceea ce fac. In ciuda faptului ca muncesc mult, ma si distrez", a mai spus tanara, care castiga 400 de dolari lunar.

Rita, care lucreaza ca maturator din martie, anul trecut, se trezeste in fiecare dimineata la 4:20 si lucreaza in ture de pana la 12 ore. Ea marturiseste ca este obisnuita sa fie fluierata si sa primeasca comentarii de la barbati, insa nu se astepta ca job-ul ei sa o transforme intr-un sex simbol national.

Desi la inceput a fost deranjata de atentia care i-a fost acordata, Rita spune acum ca vrea sa profite de publicitate si sa incerce sa devina model.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO